Δραπέτευσε από τα Χανιά, τον έπιασαν στον Πειραιά

Δραπέτευσε από τα Χανιά, τον έπιασαν στον Πειραιά

O 31χρονος δραπέτης δεν πρόλαβε να… κατεβεί από το πλοίο της γραμμής

Δραπέτευσε από τα Χανιά, τον έπιασαν στον Πειραιά
Δέκα ημέρες κράτησε η ελευθερία ενός νεαρού Αλβανού που είχε δραπετεύσει στις 2 Απριλίου από το σωφρονιστικό κατάστημα της Αγυιάς στα Χανιά. Μπορεί να κατάφερε να φύγει από την Κρήτη, δεν πρόλαβε όμως να… κατεβεί από το πλοίο της γραμμής.

Ο 31χρονος δραπέτης είχε καταφέρει να εκδώσει εισιτήριο στο όνομα άλλου προσώπου για το πλοίο της γραμμής από τα Χανιά προς τον Πειραιά. Φαίνεται, όμως, ότι οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού τον είχαν αναγνωρίσει και τον παρακολουθούσαν διακριτικά. Μόλις προσπάθησε να αποβιβαστεί στο λιμάνι του Πειραιά, τον ακινητοποίησαν και του έβαλαν χειροπέδες.

Ο Αλβανός παρελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής και σύντομα θα ξαναμπεί στο πλοίο της επιστροφής, αυτή τη φορά όμως με συνοδεία που θα τον παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Κυδωνίας Χανίων για να επιστρέψει στο κελί του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή