Αχαΐα: Κλοπές σε εργοτάξιο εταιρείας και σε σχολείο

Αχαΐα: Κλοπές σε εργοτάξιο εταιρείας και σε σχολείο

Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα της αποθήκης του εργοταξίου και άρπαξαν από μέσα μηχανήματα, καλώδια και εργαλεία συνολικής αξίας 10.480 ευρώ

Αχαΐα: Κλοπές σε εργοτάξιο εταιρείας και σε σχολείο
Έρμαιο στις διαθέσεις αγνώστων «κυνηγών» χαλκού και μετάλλων βρέθηκε το εργοτάξιο μιας εταιρείας στο Ακταίο Αχαΐας, την αποθήκη του οποίου βρήκαν λεηλατημένη οι υπεύθυνοι. Από μέσα, είχαν κλαπεί πανάκριβα υλικά που πιθανότατα θα καταλήξουν σε μάντρες ανακύκλωσης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών οι υπεύθυνοι της εταιρείας, οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα της αποθήκης του εργοταξίου και άρπαξαν από μέσα μηχανήματα, καλώδια και εργαλεία συνολικής αξίας 10.480 ευρώ. Κλιμάκιο της Σήμανσης πήρε αποτυπώματα από το χώρο της κλοπής και οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων. 

*** Στις εγκαταστάσεις του Επαγγελματικού Λυκείου Αριδαίας, που δεν λειτουργεί λόγω των διακοπών του Πάσχα, εισέβαλαν άγνωστοι τη νύχτα της Μ. Δευτέρας και άρπαξαν μίζες αυτοκινήτων και διάφορα άλλα υλικά, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι μαθητές κατά την τεχνική τους εκπαίδευση. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν προανάκριση και προσπαθούν να εξιχνιάσουν την διάρρηξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή