Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Νέο Φάληρο
Το διαμέρισμα ήταν άδειο, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν πέντε άτομα που δεν μπορούσαν να κατέβουν από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας λόγω του πυκνού καπνού
Υπό έλεγχο τέθηκε, πριν από λίγη ώρα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ζαΐμη, στο Νέο Φάληρο.
Το διαμέρισμα ήταν άδειο, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν πέντε άτομα που δεν μπορούσαν να κατέβουν από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας λόγω του πυκνού καπνού.
Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 25 πυροσβέστες με 8 οχήματα.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.