Στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας πήρε τέλος η «περιοδεία» ανά την Ελλάδα ενός νεαρού αλλοδαπού που κυκλοφορούσε οπλισμένος σαν… αστακός και έκλεβε από οχήματα ως μετρητά, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ξηρομέρου.
Σε έλεγχο που έκαναν στον 25χρονο Μολδαβό, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα περίστροφο των 38 mm με 45 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος και τρία μαχαίρια, αλλά και διαρρηκτικά εργαλεία που κατασχέθηκαν μαζί με 910 ευρώ και 8.400 δηνάρια Σκοπίων τα οποία θεωρείται ότι προέρχονται από κλοπές. Κλεμμένη πριν από μια εβδομάδα, από μια αποθήκη στο Βελβεντό Κοζάνης, ήταν και η χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας μοτοσικλέτα που οδηγούσε.
Ο 25χρονος είχε ακόμη πάνω του 200 γραμμάρια λαθραίου καπνού κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου στον οποίο παραπέμφθηκε του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, κλοπή και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα, του νόμου περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Το περίστροφο εστάλη για βαλλιστική εξέταση για να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και πού.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.