Στη μόνιμη θέση του, στο Τροκαντερό στη Μαρίνα Φλοίσβου θα βρίσκεται το ιστορικό θωρηκτό «Αβέρωφ» που θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί και πάλι επισκέπτες και σχολεία.
Το πλοίο – πλωτό μουσείο είχε απομακρυνθεί από το Τροκαντερό, αρχικά για εργασίες επισκευής στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και στη συνέχεια κατέπλευσε στη Θεσσαλονίκη.
Σε ανακοίνωσή του, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού διευκρινίζει ότι οι επισκέψεις μαθητών και οργανωμένων ομάδων προγραμματίζονται μόνο μετά από τηλεφωνική κράτηση στο 210-9888211, από Τρίτη έως Παρασκευή και από 09:00-14:00.
Κλείσιμο
Το ωράριο επισκέψεων για το κοινό έχει ως εξής:
Από Τρίτη έως Παρασκευή : 09:00 - 14:00 και
Σάββατο-Κυριακή-Αργίες: 10:00-17:00
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.