Μέσα σε δυο 24ωρα άδειασαν κυριολεκτικά μια εξοχική κατοικία στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο, την οποία διέρρηξαν παραβιάζοντας είσοδό της, δυο νεαροί μετανάστες οι οποίοι άρπαξαν μια τηλεόραση, μια συσκευή DVD, τα... παπούτσια των ενοίκων και ένα μαχαίρι!
Με επιχείρηση που οργανώθηκε αστυνομικούς της Ασφαλείας και του τμήματος Μυτιλήνης, οι δύο 24χρονοι αλλοδαποί συνελήφθησαν παρά την άρνηση ενός από αυτούς να υποβληθεί σε έλεγχο και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους. Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και απείθεια κατά περίπτωση.
*** Στο σπίτι ενός 42χρονου στο Ηράκλειο είχαν τρυπώσει δύο 22χρονοι Έλληνες οι οποίοι είχαν κλέψει από μέσα ηλεκτρονικές συσκευές και ένα κινητό. Δεν πρόλαβαν να τα χαρούν, όμως, καθώς έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών, που τους εξετάζουν για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές πριν τους οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!