Από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 5 Νοεμβρίου του 2017 είχαν αρπάξει συνολικά 3.300 ευρώ και διάφορα αντικείμενα
Μάνος Τσαγκαράκης
Ολόκληρο εργαστήριο με... διαρρηκτικά εργαλεία είχαν μέσα στο αυτοκίνητό τους δυο Γεωργιανοί που αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μέρα- μεσημέρι ένα διαμέρισμα στην Πάτρα, αλλά τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!
Στο εσωτερικό του σταθμευμένου οχήματος βρέθηκαν πλήθος σύνεργα που χρησιμοποιούσαν στις διαρρήξεις και διάφορα παλιά χαρτονομίσματα δραχμών και γερμανικών μάρκων, που ερευνάται από πού τα είχαν κλέψει. Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 36 χρόνων προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση και εκεί προέκυψε ότι είχαν διαπράξει άλλες δύο διαρρήξεις διαμερισμάτων, στις 28 Ιουλίου και τις 5 Νοεμβρίου του 2017 και είχαν αρπάξει συνολικά 3.300 ευρώ και διάφορα αντικείμενα.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δυο συλληφθέντες έχουν διαπράξει πολύ περισσότερες διαρρήξεις, ενδεχομένως όχι μόνο στην Πάτρα αλλά και σε άλλες περιοχές και συνεχίζουν την έρευνα. Στο μεταξύ, οι Γεωργιανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και, αφού τους απαγγέλθηκε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές, διατάχθηκε η κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί