Ελεονώρα Μελέτη: Δεν με άφηναν να μιλάω στη Μενεγάκη

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν με άφηναν να μιλάω στη Μενεγάκη

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Star

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν με άφηναν να μιλάω στη Μενεγάκη
Την παρολίγον νυχτερινή συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα και του Πέτρου Κωστόπουλου σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή Μελέτησέ το.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής οι δυο άντρες το Σάββατο το βράδυ επέλεξαν να διασκεδάσουν με τον Διονύση Σαββάπουλο, αλλά τελικά όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος έμαθε για την έξοδο του «αντίπαλου» του στην πρωινή ζώνη ακύρωσε τη δική του.
 
«Εμείς επικοινωνήσαμε με τον παρουσιαστή του Πρωινό mou και μας είπε ότι αρρώστησε η Τζένη Μπαλατσινού, γι’ αυτό και δεν βγήκαν», είπε η Κατερίνα Σουλιώτη στην εκπομπή.
 
Με αφορμή το ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια του Star είπε τη δική της εμπειρία: «Εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα πήγαινα και θα μίλαγα. Έχω περάσει φάσεις τέτοιες επί Πρωινού Καφέ που τύχαινε να πάω κάπου και να είναι εκεί η Ελένη Μενεγάκη. Έχω χαλάσει πολλά βράδια μου έτσι. Ήμουν με το αυτοκίνητο απ’ έξω και έπαιρνα εκεί που έπρεπε, γιατί δεν έπαιρνα καμία πρωτοβουλία μόνη μου, και ρώταγα είναι μέσα η κα Μενεγάκη να μπω;», αποκάλυψε η Ελεονώρα και συνέχισε: «Συνήθως η απάντηση ήταν όχι».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή