Ελεονώρα Μελέτη: Δεν με άφηναν να μιλάω στη Μενεγάκη
Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Star
Την παρολίγον νυχτερινή συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα και του Πέτρου Κωστόπουλου σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή Μελέτησέ το.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής οι δυο άντρες το Σάββατο το βράδυ επέλεξαν να διασκεδάσουν με τον Διονύση Σαββάπουλο, αλλά τελικά όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος έμαθε για την έξοδο του «αντίπαλου» του στην πρωινή ζώνη ακύρωσε τη δική του.
«Εμείς επικοινωνήσαμε με τον παρουσιαστή του Πρωινό mou και μας είπε ότι αρρώστησε η Τζένη Μπαλατσινού, γι’ αυτό και δεν βγήκαν», είπε η Κατερίνα Σουλιώτη στην εκπομπή.
Με αφορμή το ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια του Star είπε τη δική της εμπειρία: «Εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα πήγαινα και θα μίλαγα. Έχω περάσει φάσεις τέτοιες επί Πρωινού Καφέ που τύχαινε να πάω κάπου και να είναι εκεί η Ελένη Μενεγάκη. Έχω χαλάσει πολλά βράδια μου έτσι. Ήμουν με το αυτοκίνητο απ’ έξω και έπαιρνα εκεί που έπρεπε, γιατί δεν έπαιρνα καμία πρωτοβουλία μόνη μου, και ρώταγα είναι μέσα η κα Μενεγάκη να μπω;», αποκάλυψε η Ελεονώρα και συνέχισε: «Συνήθως η απάντηση ήταν όχι».
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!