Για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη, το αν είναι μόνη τώρα, τον πρώην σύντροφο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και την Ελισάβετ Σπανού μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη της.
«Με τον Αλέξη γνωριζόμαστε επτά χρόνια τώρα και είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, με υψηλή αίσθηση του χιούμορ. Θεωρώ, λοιπόν, ότι στη συγκεκριμένη ερώτηση απάντησε χιουμοριστικά. Ο Αλέξης είναι ένας πολύ γοητευτικός άνθρωπος, όχι μόνο γιατί είναι ένας ωραίος άντρας, αλλά γιατί συμπεριφέρεται πολύ προστατευτικά απέναντι στους άλλους και σε κάνει να αισθάνεσαι απίστευτη οικειότητα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένας πολύ ερωτεύσιμος άντρας αλλά, όπως είπα και προηγουμένως, γνωριζόμαστε χρόνια και είμαστε φίλοι. Τώρα, αν αυτό αλλάξει, όπως μου έχει συμβεί στο παρελθόν, δεν μπορώ να το γνωρίζω», είπε στο κυπριακό "Down Town".
Το διάστημα αυτό, δηλώνει single: «Είμαι μόνη μου εδώ και τρεισήμισι μήνες», ενώ για τον πρώην σύντροφο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Παρόλο που δεν είμαστε πια μαζί, εξακολουθώ να τον εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο και τον έχω αγαπήσει. Μπήκε στη ζωή μου για κάποιον λόγο και ζήσαμε όμορφες στιγμές. Όταν όμως γνωρίζεις καλύτερα τον άλλον, όσο έντονη χημεία και αν είχατε στην αρχή, αντιλαμβάνεσαι ότι έχετε διαφορετικά «θέλω». Επειδή δεν ερωτεύομαι συχνά, δεν μεταπηδώ από σχέση σε σχέση και έχω μείνει μέχρι και δύο χρόνια μόνη μου, χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα, όταν επιλέγω να είμαι με κάποιον το κάνω συνειδητά. Είμαι περήφανη για όλες τις επιλογές μου και ο Δημήτρης ήταν μία από αυτές. Κι αν ακόμα σε μία σχέση μου ισχύσει αυτό που λέμε «τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται», εγώ είμαι περήφανη γιατί θα το έχω ζήσει στο έπακρον. Αυτά που πρέπει να μένουν στο τέλος μίας σχέσης είναι τα θετικά - κι εγώ μόνο αυτά κρατάω».
