Η Ελεονώρα Μελέτη και τα διαφορετικά είδη οικογένειας

Η Ελεονώρα Μελέτη και τα διαφορετικά είδη οικογένειας

Με την οικογένεια ασχολήθηκε η παρουσιάστρια στο 8ο #hashtag της

Η Ελεονώρα Μελέτη και τα διαφορετικά είδη οικογένειας
Μιας και προβλήθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων, η Ελεονώρα Μελέτη ασχολήθηκε στο όγδοο επεισόδιο της εκπομπής «Hashstag» με τη λέξη «οικογένεια» και τα διάφορα είδη της!
 
«Καλησπέρα σας, είστε στο “Hashtag”. Οι περισσότεροι, κυρίως οι νέοι, όχι μόνο γνωρίζετε αλλά χρησιμοποιείτε το hashtag διαρκώς. Ετυμολογικά και ακριβής μετάφραση στα ελληνικά δεν υπάρχει. Το hashtag μετατρέπει μια λέξη, μια έννοια σε θέμα συζήτησης στο twitter, στο facebook και στα άλλα social media, όταν προηγείται της λέξης το σύμβολο της δίεσης. Έτσι και αυτή η εκπομπή κάθε φορά θα κάνει hashtag μια διαφορετική λέξη. Γιατί κάθε λέξη τη βιώνεις καλύτερα μέσα από ιστορίες. Απόψε κάνουμε hashtag την λέξη “οικογένεια”», είπε στην εισαγωγή της η παρουσιάστρια ενημερώνοντάς τους για το θέμα της εκπομπής.

Έτσι, η παρουσιάστρια του Epsilon επισκέφθηκε διαφορετικές μορφές οικογενειών: αρχικά επισκέφτηκε την Βάσια Τριφύλλη με την υιοθετημένη της κόρη, ενώ στη συνέχεια συζήτησε με έναν χήρο πατέρα που μεγαλώνει μόνος του τα παιδιά του, αλλά και με μια μητέρα που απέκτησε δύο παιδιά από τράπεζα σπέρματος - η οποία και εξήγησε στην κάμερα πόσο εύκολη ήταν η απόφαση αυτή που πήρε.



 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή