Η Ειρήνη Μερκούρη ντύθηκε, έκανε ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ και πήγε χθες στην επετειακή απονομή των Mad Awards.
H τραγουδίστρια μάλιστα φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί, όπως όλοι οι καλλιτέχνες, αλλά η βραδιά της τελείωσε εκεί.
Η Ειρήνη ενημερώθηκε πως δεν ήταν στις λίστες καλλιτεχνών και καθώς πήγαινε να περάσει στο χώρο όπου θα γινόταν το show της απαγορεύτηκε η είσοδος με αποτέλεσμα να φύγει φανερά ενοχλημένη.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.