Sasha Gachulincova: Η Σλοβακία βγάζει καλλονές

Sasha Gachulincova: Η Σλοβακία βγάζει καλλονές

To 2005 η Sasha κέρδισε στη χώρα της το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Elite Model, που της άνοιξε το δρόμο για διεθνή καριέρα.

Sasha Gachulincova: Η Σλοβακία βγάζει καλλονές
Στο φωτογραφικό φακό του Adriano Russo για την ιταλική έκδοση του περιοδικού «Vanity Fair» πόζαρε η όμορφη Sasha Gachulincova, η οποία είναι ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα της Σλοβακίας.

Η πανύψηλη Sasha ( 1.79), της οποίας το πραγματικό μικρό όνομα είναι Alexandra, γεννήθηκε το 1991 και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από μικρή ηλικία. To 2005 κέρδισε στη χώρα της το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Elite Model, που της άνοιξε το δρόμο για διεθνή καριέρα.

Μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί με γνωστούς οίκους μόδας, όπως Burberry, Guy Laroche, Prada, Chloe, John Galliano, Dries Van Noten, Isabel Marant, Veronique Leroy και έχει φωτογραφηθεί για editorials μόδας γυναικείων περιοδικών.




Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή