Με αφορμή τον εορτασμό της Αρμάτας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, πολλοί ταξίδεψαν μέχρι τις Σπέτσες. Το ίδιο και η Ευγενία Μανωλίδου, παρέα με τα δύο της παιδιά, Θεοδώρα και Περσέα.
Ο σύζυγος της Άδωνις Γεωργιάδης και ο μεγαλύτερος γιος της, Αλέξανδρος παρέμειναν στην Αθήνα.
Η μαέστρος και η κόρη της έχουν επισκεφτεί ξανά τις Σπέτσες, ενώ για τον 8χρονο Περσέα ήταν η πρώτη φορά και ανυπομονούσε να δει την αναπαράσταση της ιστορικής ναυμαχίας. Δεν παρέλειψαν βέβαια να απολαύσουν και τις βόλτες τους με τις άμαξες στο λιμάνι, όπου τους εντόπισε ο φακός του περιοδικού ΟΚ!.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.