Στο Ζάππειο Μέγαρο διοργανώθηκε η 3η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού με τίτλο «Η Αυτού Μεγαλειότης, ο Έλλην Μετανάστασης». Εκεί έδωσαν το παρών ο Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου.
Η γνωστή μαέστρος εμφανίστηκε με ένα λευκό φόρεμα που συνδύασε με ένα ασορτί ζευγάρι πέδιλα. Στο μακιγιάζ της, έδωσε έμφαση στα χείλη της, φορώντας ένα κόκκινο κραγιόν.
Η διοργάνωση ανήκει στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εδρεύει στο Μόντρεαλ του Καναδά με όνομα «His Majesty the Greek Immigrant». Εκεί ο φωτογραφικός φακός εντόπισε, μεταξύ άλλων, τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.