Ο Μάκης Πουνέντης έσπασε την καρέκλα στην οποία καθόταν
Την καρέκλα του έσπασε ο Μάκης Πουνέντης, κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από την παραγωγή ενώ τα υπόλοιπα μέλη της παρέας δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.
«Χίλια συγνώμη από την παραγωγή, ξέρω ότι σας στοιχίζω πολλά…», είπε ο Μάκης Πουνέντης. Τότε η Ελένη Μενεγάκη του απάντησε:
«Αφού δε σε πληρώνουμε ρε Μάκη, τι είναι αυτά που λες; Εξυπηρέτηση μας κάνεις και σε ευχαριστούμε πολύ!».
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας