Κύπρος: Κρίσιμη συνεδρία για τις εκποιήσεις κατοικιών

Κύπρος: Κρίσιμη συνεδρία για τις εκποιήσεις κατοικιών

Συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές Οικονομικών και Εσωτερικών

Κύπρος: Κρίσιμη συνεδρία για τις εκποιήσεις κατοικιών
Στη Λευκωσία, συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές Οικονομικών και Εσωτερικών σε κοινή συνεδρία για συζήτηση του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις ενυπόθηκων ακινήτων.

Στη συνεδρία τα κόμματα θα συνεχίσουν την συζήτηση στη βάση εγγράφου στο οποίο κωδικοποιούνται οι τροπολογίες που κατέθεσαν τα κόμματα την περασμένη Παρασκευή. Αργότερα θα λάβουν μέρος στη συνεδρίαση και οι υπουργοί Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος και Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη και ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

Κλείσιμο
Πέραν του περί μεταβιβάσεως και υποθηκεύσεως νόμου, στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίας, βρίσκονται και τα τρία τροποποιητικά νομοσχέδια που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο και αφορούν μεταξύ άλλων την απαγόρευση μονομερούς αύξησης επιτοκίου από ένα πιστωτικό ίδρυμα και την κατάργηση των καταχρηστικών ρητρών.

Με βάση τον προγραμματισμό, αλλά και τις υποχρεώσεις της Κυβέρνησης έναντι της Τρόικας, το νομοσχέδιο θα πρέπει να εγκριθεί στην Ολομέλεια της ερχόμενης Παρασκευής. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης