Απόστασεις Χρυσόγονου από την Επιτροπή για το χρέος

Απόστασεις Χρυσόγονου από την Επιτροπή για το χρέος

Εξήγησε πως δεν είναι εύκολο να στοιχειοθετηθεί το επαχθές του χρέους σε χώρες με δημοκρατικά πολιτεύματα

Απόστασεις Χρυσόγονου από την Επιτροπή για το χρέος
Τις επιφυλάξεις του για τα αποτελέσματα από τις εργασίες της επιτροπής για το χρέος εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Μιλώντας στο «ΣΚΑΪ» εξήγησε πως δεν είναι εύκολο να στοιχειοθετηθεί το επαχθές του χρέους σε χώρες με δημοκρατικά πολιτεύματα, προσθέτοντας πως το επαχθές μπορεί να στοιχειοθετηθεί κυρίως για δικτατορικά καθεστώτα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε πως το μόνο που μπορεί να γίνει στην περίπτωση της Ελλάδας είναι να στηριχθεί η επιτροπή σε κάποιες καταφανείς περιπτώσεις, όπως το σύστημα ασφαλείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που δεν λειτούργησε, ή τα υποβρύχια που έγερναν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης