
Πολίτικος χαλβάς
Πολίτικος χαλβάς
Στη συγκεκριμένη συνταγή ο χαλβάς δεν μπαίνει σε φόρμα για να πάρει το σχήμα της και να γίνει συμπαγής.

Μένει στην κατσαρόλα, «χτενίζεται» με το πιρούνι να γίνει αφράτος και σερβίρεται σε ατομικά μπολ για να πασπαλιστεί ζεστός ακόμα με ζάχαρη και κανέλα και να αποκτήσει μια ωραία κρούστα από πάνω.
Από την Γεωργία Κοφινά
Από την Γεωργία Κοφινά
Διαβάστε την συνταγή εδώ www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα