
Παέγια αιγαιοπελαγίτικη
Παέγια αιγαιοπελαγίτικη
Οι πρώτες ύλες αποφασίζονται μετά την επίσκεψη στον ψαρά και στο σούπερ μάρκετ.

Ας εξηγηθώ όμως.Το πιάτο είναι μάλλον περίπλοκο και απαιτεί πάνω από έξι καλεσμένους, συν δύο εσείς, οκτώ. Για τη συνταγή χρειάζεται ποικιλία ψαριών και θαλασσινών: ένα δύο ψαράκια, ολόκληρα ή σε φέτες, που να μην ξεπερνούν το κιλό. Και ακόμη κανένα χταποδάκι, καμιά σουπιά, καραβίδες, γαρίδες, λίγα μύδια ή μυδόψιχα.
Από την Ηλία Μαμαλάκη
Από την Ηλία Μαμαλάκη
Διαβάστε ολόκληρη την συνταγή εδώ: www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα