Σφουγγάτο με κιμά

Σφουγγάτο με κιμά

Αυτό το φαγητό το αγάπησα στην Πόλη, όπου συνηθίζεται πάρα πολύ.

Σφουγγάτο με κιμά
Σφουγγάτο με κιμά
Όποτε κάνω μακαρόνια με κιμά, κρατάω λίγο κιμά για να το φτιάξω, την επόμενη μέρα. Το ίδιο νόστιμο γίνεται αν κάνεις τα αβγά μάτια, μελάτα, έτσι ώστε μετά να σπάσεις τον κρόκο και να χυθεί στον κιμά.

Από την Ελένη Ψυχούλη

Διαβάστε την συνταγή εδώ www.olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή