Ανοιχτή πίτα (galette) με λούντζα, γραβιέρα και αβγά

Ανοιχτή πίτα (galette) με λούντζα, γραβιέρα και αβγά

Η ζύμη κουρού κλείνει μέσα της έναν απίθανο συνδυασμό υλικών και μπορεί κάλλιστα να σταθεί σαν πρώτο αλλά και σαν κυρίως πιάτο μαζί με μια σαλάτα…

Ανοιχτή πίτα (galette) με λούντζα, γραβιέρα και αβγά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή