
Ανοιχτή πίτα (galette) με λούντζα, γραβιέρα και αβγά
Ανοιχτή πίτα (galette) με λούντζα, γραβιέρα και αβγά
Η ζύμη κουρού κλείνει μέσα της έναν απίθανο συνδυασμό υλικών και μπορεί κάλλιστα να σταθεί σαν πρώτο αλλά και σαν κυρίως πιάτο μαζί με μια σαλάτα…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα