Αυτό είναι το μέλλον των «salad bars»;

Αυτό είναι το μέλλον των «salad bars»;

Τα τελευταία χρόνια εντείνονται οι προσπάθειες εύρεσης τρόπων ενίσχυσης της αειφορίας προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των τροφίμων, ειδικά στις μητροπόλεις όπου η υπερκατανάλωση τροφίμων είναι κομμάτι της καθημερινότητας των κατοίκων. Η υδροπονική καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους είναι ένας από αυτούς.

Αυτό είναι το μέλλον των «salad bars»;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή