Αρνάκι φρικασέ με αγκινάρες

Αρνάκι φρικασέ με αγκινάρες

Για τη συγκεκριμένη συνταγή λένε πως έχει τις ρίζες της στη συνήθεια των Bυζαντινών να μαγειρεύουν αρνάκι γάλακτος με αγκινάρες και άσπρη σάλτσα. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα υπέροχο ανοιξιάτικο φαγητό –αφού είναι η εποχή της αγκινάρας– το οποίο στην Κρήτη θεωρείται κατεξοχήν πασχαλινό.

Αρνάκι φρικασέ με αγκινάρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή