Ο Ορέστης Καρνέζης τελικά θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουντινέζε
Ο… επιμένων τελικά νικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Ορέστης Καρνέζης πετυχαίνει το στόχο του. Να αποχωρήσει, δηλαδή, από τον Παναθηναϊκό και να βγει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο κερδισμένη στο οικονομικό κομμάτι!
Η Ουντινέζε, που ουδέποτε αποσύρθηκε από την υπόθεση και είχε νέα επαφή με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη. Αποδέχθηκε και τον τελευταιο όρο σχετικά με τη ρήτρα από την παραχώρηση του πορτιέρο σε άλλη ελληνική ομάδα και άκουσε το «ναι» έναντι 750.000 ευρώ.
Βέβαια, ο Καρνέζης αφήνει στον Παναθηναϊκό κι ένα ποσό ύψους 150.000 από τα οφειλόμενα.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.