Οι Παίδες του μπάσκετ στην τετράδα της Ευρώπης

Οι Παίδες του μπάσκετ στην τετράδα της Ευρώπης

Η Εθνική Παίδων επικράτησε 42-38 της Γαλλίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Κιέβου. Κορυφαίος ο Χαραλαμπόπουλος με 14 πόντους

Οι Παίδες του μπάσκετ στην τετράδα της Ευρώπης

Μία θέση στο βάθρο, γιατί όχι και την πιο υψηλή, θα διεκδικήσει η Εθνική Παίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Κιέβου. Το ελληνικό συγκρότημα επικράτησε 42-38 της Γαλλίας στα προημιτελικά και στον ημιτελικό του Σαββάτου (18:45) θα αντιμετωπίσει το νικητή του αποψινού Σερβία-Γερμανία (21:00). 

Το παιχνίδι «στράβωσε» νωρίς για την ελληνική ομάδα, αφού ο Γιώργος Παπαγιάννης φορτώθηκε με δύο φάουλ μετά από πέντε αγωνιστικά λεπτά. Οι «τρικολόρ» εκμεταλλευόμενοι και την απουσία του νεαρού σέντερ και με όπλο τα ριμπάουντ πήραν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν και σε προβάδισμα δέκα πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο (15-25). 

Το συγκρότημα του Μάνου Μανουσέλη επέστρεψε στο ματς και προηγήθηκε με 31-30 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. 

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή