Ο Παναγιώτης Γκιώνης εξασφάλισε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς αύριο στις 12 το μεσημέρι αγωνίζεται στα ημιτελικά του απλού ανδρών!
Ο 33χρονος πρωταθλητής που βρίσκεται περίπου 25 χρόνια στα γυμναστήρια, επικράτησε με 4-2 σετ (11-7, 11-5, 8-11, 11-6, 7-11, 16-14) του Πορτογάλου Τιάγκο Απολόνια και πλέον έχει κρεμάσει στο στήθος το χάλκινο (τουλάχιστον), δεδομένου ότι δεν υπάρχει αγώνας για τις θέσεις 3-4.
Ο Γκιώνης, πτυχιούχος οδοντίατρος, έχει... ξενιτευτεί εδώ και μια δεκαετία στη Γαλλία, όπου και παίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.