Το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την ήττα απ’ τον Αγροτικό Αστέρα και τον αποκλεισμό απ’ το κύπελλο Γ’ Εθνικής αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα.
Ο τεχνικός της «Ένωσης» δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το τελικό αποτέλεσμα, κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου για όλους όσους φορούν την φανέλα.
«Και να κερδίζαμε τα ίδια θα έλεγα, κάναμε μια τραγική εμφάνιση, αν μπορούσα να αλλάξω την ομάδα όλη θα την άλλαζα. Ψάχνω να βρω έστω και έναν που να έκανε ότι είπαμε. Είχα προειδοποιήσει όλη την βδομάδα για την επικινδυνότητα του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα, ότι δεν εισακούστηκα. Την στιγμή αυτή αισθάνομαι ντροπή όπως όλος ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα πρέπει οι πάντες να αναλογιστούν την φανέλα που φοράνε».
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!