Σύλλογος από το Πεκίνο του προσέφερε συμβόλαιο με 2,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο, αλλά η απάντηση που πήρε από τον 60χρονο τεχνικό ήταν αρνητική
Αρνητικά απάντησε ο Χουμπ Στέφενς σε σύλλογο της Κίνας που του πρότεινε συνεργασία με πολύ καλές οικονομικές απολαβές λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως αποκαλύπτει η «Sportday».
Πρόταση από ομάδα του Πεκίνο με πολύ καλά χρήματα έφτασε στον Χουμπ Στέφενς παραμονές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, όπως αποκαλύπτει ο «τρελός του χωριού» της εφημερίδας «Sportday». Ο σύλλογος της Κίνας προσέφερε συμβόλαιο με 2,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο, αλλά η απάντηση που πήρε από τον 60χρονο τεχνικό ήταν αρνητική.
Ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης από το περασμένο καλοκαίρι, έχει ήδη προπληρωθεί τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του από τον Ιβάν Σαββίδη. και δεν συζήτησε καθόλου με την ΠΑΕ το ενδεχόμενο να λυθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
Βεβαίως, θα ήταν και δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο παραμονές ενός τόσο σημαντικού αγώνα για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Όπως φαίνεται, παρά την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στους «πράσινους» και γενικότερα την κατώτερη του αναμενομένου απόδοση της ομάδας, ο Στέφενς απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.