Ο Γουόλ, ο Μπελινέλι και ο… Γιάννης

Ο Γουόλ, ο Μπελινέλι και ο… Γιάννης

Ο Τζον Γουόλ κέρδισε το διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game, ο Μάρκο Μπελινέλι αυτόν των τριπόντων, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν τα κατάφερε σε εκείνον των δεξιοτήτων παρά την καλή προσπάθεια.

Ο Γουόλ, ο Μπελινέλι και ο… Γιάννης
Ένας γκαρντ έβαλε τα γυαλιά στους ψηλότερους παίκτες κερδίζοντας το διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game της Νέας Ορλεάνης.

Ο λόγος για τον Τζον Γουόλ των Ουίζαρντς, που κέρδισε τις προτιμήσεις των κριτών-Μάτζικ Τζόνσον, Τζούλιους Έρβινγκ και Ντόμινικ Γουίλκινς-πηδώντας πάνω από τη μασκότ της ομάδας του και καρφώνοντας ανάποδα.

Στον τελικό επικράτησε του Πολ Τζορτζ των Πέισερς και του Τέρενς Ρος των Ράπτορς, ενώ ο Ντέμιαν Λίλαρντ των Μπλέιζερς (που συμμετείχε και σε άλλους δύο διαγωνισμούς), ο Μπεν Μάκλεμορ των Κινγκς που σε μια του προσπάθεια πήδηξε πάνω από τον καθισμένο σε θρόνο Σακίλ Ο’ Νιλ και ο Χάρισον Μπαρνς των Ουόριορς ακολούθησαν.


Κλείσιμο



Καλή προσπάθεια, Γιάννη

Στο διαγωνισμό δεξιοτήτων που δοκιμάζει δίδυμα παικτών σε έναν… στίβο μάχης για μπάσκετ με ντρίμπλες, πάσες και σουτ, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μακράν ψηλότερου εκ των συμμετεχόντων-και του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν ήταν τέταρτη, με τους φόργουορντ των Μπακς και Ράπτορς να έχουν χρόνο 45’’. Νικητές ήταν οι Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς)-για δεύτερη συνεχή χρονιά-και Τρέι Μπερκ (Τζαζ) με 40,6’’ στον πρώτο γύρο και 45,2’’ στον τελικό. Οι Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (Σίξερς) και Βίκτορ Ολαντίπο (Μάτζικ) είχαν 43,3’’ στον πρώτο γύρο και έχασαν για ένα δέκατο στον τελικό με 45,3’’. Γκόραν Ντράγκιτς (Σανς) και Ρέτζι Τζάκσον (Θάντερ) είχαν 42,3’’ στον πρώτο γύρο. 
Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή