Βρέθηκε η χαμένη μαραθωνοδρόμος του Λονδίνου

Βρέθηκε η χαμένη μαραθωνοδρόμος του Λονδίνου

Η Mami Konneh Lahun εντοπίστηκε από την αστυνομία ένα 24ωρο αφού χάθηκαν τα ίχνη της

Βρέθηκε η χαμένη μαραθωνοδρόμος του Λονδίνου
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με την 24χρονη μαραθωνοδρόμο από τη Σιέρα Λεόνε, η οποία αν και τερμάτισε στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, στη συνέχεια τα ίχνη της χάθηκαν.

Όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας η Mami Konneh Lahun επέστρεψε, σήμερα, Δευτέρα στο διαμέρισμα της περιοχή του Γκρίνουιτς που είχε δηλώσει ως κατοικία από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο βρετανικό έδαφος πριν από επτά ημέρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία η Mami Konneh Lahun ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει σήμερα για την πατρίδα της αλλά μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν υπήρχαν τρόποι επικοινωνίας μαζί της επειδή δεν διέθετε κινητό τηλέφωνο.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει εξηγηθεί που βρισκόταν η 24χρονη αθλήτρια τις τελευταίες 24 ώρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή