Όποιος εκ των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού μπει πιο δυναμικά και με μεγαλύτερη συγκέντρωση θα νικήσει στον -τελικό Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Τάσο Λαγό, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι φαβορί η ομάδα του
Δεν πίστευε ο Τάσος Λαγός όταν ήταν μικρός ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα παίξει σε τελικό Κυπέλλου, όπως δήλωσε στη Nova. Ο Έλληνας μέσος δεν συμφώνησε ότι οι «πράσινοι» είναι φαβορί στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και επισήμανε πως η ομάδα που θα δείξει μεγαλύτερη συγκέντρωση και που θα μπει πιο δυναμικά στο ματς θα έρθει πιο κοντά στο τρόπαιο.
Επιπλέον, φάνηκε αισιόδοξος πως δεν θα γίνουν επεισόδια στο προσεχές ματς και στάθηκε στο γεγονός ότι δεν συνέβη κάτι στις αναμετρήσεις του «τριφυλλιού» και του «Δικεφάλου του Βορρά» στη φετινή σεζόν.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.