Μετά από καιρό ο Ολυμπιακός προπονήθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα -ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο- αφού επέστρεψαν στη δράση Λοτζέσκι και Αγραβάνης
Την ικανοποίηση να δει όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά είχε μετά από καιρό ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην σημερινή προπόνηση, ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο (3/5 - 19.15).
Στην αγωνιστική δράσει επέστρεψε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο ισχίο μετά το ματς με την Κηφισιά. Το «παρών» έδωσε και ο Δημήτρης Αγραβάνης, που απουσίασε απ’ τη χθεσινή προπόνηση λόγο ατυχήματος που είχε με το αυτοκίνητο -χωρίς να έχει κάτι σοβαρό.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Σπανούλη, Ντάνστον και Σλούκα που είχαν μείνει εκτός στο ματς με την Κηφισιά.
Αναγνωρίζοντας την αξία του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού και βιώσιμης μετακίνησης, η ΔΕΗ στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά τον ΔΕΗ Tour Of Hellas, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα
Με τον νέο κατάλογο Nova Docu η Nova αναβαθμίζει την πλατφόρμα EON με βραβευμένα ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα και τον κόσμο και με αληθινές ιστορίες που καθηλώνουν.