Ξανά στο «σκαμνί» ο Παναθηναϊκός

Ξανά στο «σκαμνί» ο Παναθηναϊκός

Έξαλλος η διοίκηση της ομάδας που θεωρεί πως δεν συνέβη κάτι το επιλήψιμο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Ξανά στο «σκαμνί» ο Παναθηναϊκός
Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν αναμένεται να βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι κλήθηκαν σε απολογία από την διοργανώτρια αρχή για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού μόλις έμαθε για τη νέα κλήση της επιτροπής έγινε έξαλλη, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του θεωρούν πως δεν συνέβη κάτι το επιλήψιμο στις κερκίδες του «Απόστολος Νικολαΐδης» στο παιχνίδι με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη.

Παράλληλα στο «σκαμνί» θα καθίσουν οι Αστέρας και Ατρόμητος. Οι Αρκάδες θα δώσουν εξηγήσεις για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη και οι Περιστεριώτες για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι κλήσεις για απολογία:

3η Αγωνιστική
Κλείσιμο
Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

4η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός – ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή