Την άποψη ότι το σλόγκαν που θα υπάρχει στο πούλμαν της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ ταιριάζει γάντι στη φιλοσοφία της ομάδας του Σάντος εξέφρασε ο Γρηγόρης Μάκος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.
Καμία πίεση για να διακριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας δεν έχει η Εθνική Ελλάδας, όπως δήλωσε ο Γρηγόρης Μάκος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.
Επίσης, ο διεθνής μέσος της Ανόρθωσης τόνισε ότι το σλόγκαν «Οι ήρωες παίζουν όπως οι Έλληνες» που θα υπάρχει στο πούλμαν της ομάδας ταιριάζει γάντι στη φιλοσοφία της Εθνικής, καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει λείψει από τις μεγάλες διοργανώσεις και έχει καταφέρει σπουδαίες επιτυχίες.
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!