Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Φενερμπαχτσέ, ομάδα από την οποία παραχωρήθηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, επανέλαβε ο Μίροσλαβ Στοχ
Μέσω προσωπικής του ιστοσελίδας (stoch.fsagency.eu) ο Μίροσλαβ Στοχ εξέφρασε την επιθυμία του σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Στόχος του Σλοβάκου άσου που έπαιξε φέτος με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ έχοντας καλές και κακές στιγμές, είναι να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία ανήκει, δηλαδή τη Φενερμπαχτσέ.
«Έχω ήδη πει πολλές φορές ότι την Κωνσταντινούπολη την έχω πραγματικά αγαπήσει. Αν και είμαι εδώ μόνο για λίγο, είναι ωραίο που άνθρωποι με θυμούνται, ζήτησαν αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες και με ρωτούσαν για το μέλλον μου. Είμαι παίκτης της Φενερμπαχτσέ, με την οποία έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Φυσικά και θα ήθελα να γυρίσω στη Φενέρ αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση» δήλωσε από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται ο Στοχ.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ