Εκτός από τον Ολυμπιακό που φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση για τον Τζίμι Ντουρμάζ, με τη Φιορεντίνα και τη Βόλφσμπουργκ να ενδιαφέρονται για τον 25χρονο εξτρέμ της Γκεντσλερμπιρλιγκί
Στο μετεγγραφικό στόχαστρο και άλλων ομάδων –πέρα από εκείνο του Ολυμπιακού– βρίσκεται ο Τζίμι Ντουρμάζ, όπως γράφει σήμερα η τουρκική εφημερίδα «Fanatik».
Ο 25χρονος εξτρέμ φέρεται να είναι ψηλά στη σχετική λίστα των Πειραιωτών, οι οποίοι φέρονται ήδη να έχουν χτυπήσει την πόρτα της Γκεντσλερμπιρλιγκί και να έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη.
Ωστόσο, εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή φέρονται να έχουν εκφράσει η Φιορεντίνα από την Ιταλία και η Βόλφσμπουργκ από τη Γερμανία.
Η Γκεντσλερμπιρλιγκί κοστολογεί τον παίκτη κοντά στα 5 εκατ. ευρώ (το συμβόλαιό του λήγει το 2015), ενώ ο Ολυμπιακός λέγεται πως προσφέρει στον παίκτη περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως, περίπου διπλάσια χρήματα από αυτά που εισπράττει τώρα.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.