Ο πρώην φόργουορντ της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού θα είναι ο πρώτος Έλληνας παίκτης που θα... ιδρώσει τη φανέλα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τη σεζόν 2014-2015. Το νέο πρωτάθλημα αρχίζει στις 28 Οκτωβρίου και η πρεμιέρα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Εκτός από αυτή των Ρόκετς με τους Λέικερς στο Λος Άντζελες, υπάρχουν και οι αγώνες των πρωταθλητών Σπερς με τους Μάβερικς στο Σαν Αντόνιο και των Πέλικανς με τους Ορλάντο Μάτζικ.
Πιο γεμάτο το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, όπου θα ριχτούν στη μάχη και οι άλλοι τρεις Έλληνες, με τους Μπακς του Αντετοκούνμπο να αγωνίζονται στην έδρα των Χόρνετς, ενώ οι Γκρίζλις των Κουφού και Καλάθη υποδέχονται τους Τίμπεργουλβς.
Από εκεί και πέρα η πρώτη εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά την επιστροφή του στο Κλίβελαντ θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου με αντίπαλο τους Νικς, μπροστά στο κοινό των «Καβς». Όσο για τους Μαϊάμι Χιτ, το πρώτο φετινό τους ματς θα είναι εντός έδρας απέναντι στους Γουάσιγκτον Γουίζαρντς στις 29/10.