Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη (90-72) της Σερβίας επί της Εθνικής ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος χαρακτήρισε καλή την πορεία της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Η Σερβία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε παίκτες σε σπουδαία μέρα, όπως δήλωσε ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος τόνισε πως η Εθνική ομάδα ηττήθηκε (90-72) δίκαια από την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ζήσης:
«Ήταν μια δίκαια νίκη για τη Σερβία. Έπαιξε ένα φανταστικό παιχνίδι. Η ομάδα που πάει με 5-0 έχει πάντα την πίεση, σύμφωνα με έναν άγραφο νόμο. Η Σερβία είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν μετρά ότι ήταν τέταρτη στον όμιλό της. Ήταν πολύ καλύτεροι από μας. Εμείς είχαμε συνηθίσει να επιβάλουμε το ρυθμό μας από την αρχή και δεν το κάναμε αυτή τη φορά. Δεν επιβάλαμε το παιχνίδι μας και δεν τρέξαμε. Η Σερβία είχε εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, είχε πολλούς παίκτες σε σπουδαία μέρα. Δεν νιώθουμε καλά, περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου και πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά. Ήμασταν πραγματική ομάδα. Έτσι είναι ο αθλητισμός, σε μια κακή βραδιά μπορείς να μείνεις εκτός».
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.