Ο αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό
Χωρίς ανάσα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που μετά την νίκη επί του Πανθρακικού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας με χαλαρές ασκήσεις, θεραπείες, μασάζ και υδροθεραπείες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν προπονητικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης χωρίς μπάλα στο γήπεδο.
Όσον αφορά τους τραυματίες, ή όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα από την επιβάρυνση των συνεχόμενων αγώνων, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, αποκατάστασης και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.