Ο διεθνής γκαρντ θα ενισχύσει την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν
Ο 26χρονος γκαρντ που αποτελεί παρελθόν από την τουρκική Εσκισεχίρ επέστρεψε στο ελληνικό Πρωτάθλημα για να ενισχύσει την ΑΕΚ έως το τέλος της φετινής σεζόν:
«H KAE AEK πιστή στις δεσμεύσεις της για ενίσχυση της ομάδας, που έχει πάντα υψηλούς στόχους όπως επιβάλλει άλλωστε η Ιστορία της, ανακοινώνει ότι τη φανέλα της «Βασίλισσας» θα φορέσει (και) ο Γιάννης Αθηναίου.
Ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε πριν από λίγο συμβόλαιο με την «Ένωση» έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Αυτό το Πάσχα το shopping αποκτά άλλη διάσταση - Πώς να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με τις αγορές και τις καταπληκτικές προσφορές που βρίσκουμε μόνο στο One Salonica και, παράλληλα, να κερδίσουμε πλούσια δώρα.
Η AVIN δίνει την ευκαιρία στους οδηγούς να γνωρίσουν από κοντά τα κορυφαία, βραβευμένα καύσιμα ACTION και να διεκδικήσουν ταυτόχρονα μοναδικά δώρα, μέσα από έναν συναρπαστικό διαγωνισμό που θα κάνει κάθε διαδρομή καλύτερη.