Μετά την ΕΠΟ ήταν η σειρά του Άγγελου Αναστασιάδη να διοαψεύσει τις φήμες περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδος
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δώσει τα χέρια με την ΕΠΟ για να γίνει ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός και ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον θα πρέπει να απευθυνθεί στον ΠΑΟΚ αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο.
«Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το πώς θα πάρουμε τη νίκη στα Γιάννινα. Αν θέλει κάτι από μένα η ΕΠΟ, ας απευθυνθεί στον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναστασιάδης.
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.