Το χατ τρικ που πέτυχε στην εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη, ανέδειξε τον Μάρκους Μπεργκ σε MVP του gazzetta.gr για την 11η αγωνιστική.
Τον τίτλο του MVP της 17ης αγωνιστικής κέρδισε ο Μάρκους Μπεργκ, με τον Σουηδό να αφήνει πίσω του μία περίοδο προβλημάτων και με το χατ τρικ επί του Εργοτέλη να οδηγεί τον Παναθηναϊκό σε μία εμφατική νίκη. Τον Σουηδό ακολουθεί ο Μήτρογλου, που έβαλε την σφραγίδα του στην επικράτηση του Ολυμπιακού στα «Πηγάδια», ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Γιαννιώτας, που γκρέμισε τον ΠΑΟΚ από την κορυφή.
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες