Η απουσία του Σέρχιο Ράμος ήταν αναμφίβολα ένας από τους βασικούς λόγους που η άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης …έμπαζε καταστροφικά στο πρόσφατο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας κόντρα στην Ατλέτικο.
Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κόσμου τραυματίστηκε στους προσαγωγούς στον αγώνα κόντρα στη Σεβίλλη και έχασε τόσο το μαδριλένικο ντέρμπι όσο και το παιχνίδι με την Λα Κορούνια επίσης για το πρωτάθλημα αλλά και το ματς με την Σάλκε για τη φάση των 16 του Champions League.
Με τον Ράμος να έχει μπει στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και να ετοιμάζεται πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων για να τεθεί ξανά στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι. Και όπως αποδεικνύει και το βίντεο που ανέβασε σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όλα βαίνουν καλώς σ’ ότι αφορά την κατάσταση της υγείας του και μπορεί να απολαμβάνει και το τραμπολίνο που προβλέπει το πρόγραμμα εκγύμνασης του.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!