Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον διαιτητή, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο (Αθηνών), στη ρεβάνς μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/3, 19:00) στο ΟΑΚΑ.
Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας) και τέταρτος ο Θανάσης Γιάχος (Χίου).
Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Καλύβας από τη Βοιωτία.
Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη στις 11 Φεβρουαρίου έληξε 1-1.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.