Αγνωστος προξένησε ζημιά στο πούλμαν της Μπορούσια, λίγο πριν η αποστολή μεταβεί στο γήπεδο για το ντέρμπι με τη Μπάγερν.
Λίγο πριν η αποστολή της Ντόρτμουντ μπει στο πούλμαν, για να μεταβεί από το ξενοδοχείο στο γήπεδο, άγνωστος προξένησε ζημιά στο όχημα. Εκείνη τη στιγμή στο πούλμαν βρισκόταν μόνο ο οδηγός και διαπίστωσε ότι υπήρχε πρόβλημα στην δεξιά ρόδα που είχε προκληθεί από ανθρώπινη παρέμβαση, ενώ είχε σπάσει και το τζάμι. Ηταν ξεκάθαρα μία κίνηση... σαμποτάζ κόντρα στην Μπορούσια, η οποία λίγο αργότερα θα υποδεχόταν τη Μπάγερν για το μεγάλο γερμανικό ντέρμπι. Δεν έγινε γνωστό εάν διορθώθηκε το πρόβλημα ή εάν η μεταφορά έγινε με άλλο όχημα.
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.