Θέμα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Αντονί Λε Ταλέκ από τον Ατρόμητο. Διετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο Γάλλος επιθετικός (με θητεία στη Λίβερπουλ) και θα ενσωματωθεί άμεσα στους «μπλε»
Ο Αντονί Λε Ταλέκ θα καλύψει, όπως όλα δείχνουν, το κενό που υπάρχει στην γραμμή κρούσης του Ατρόμητου.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Ελλάδα, εντός των επόμενων ημερών θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και στη συνέχεια θα πάρει μέρος στην προπόνηση των Περιστεριωτών.
Πρόκειται για μια πολύ δυνατή προσθήκη για τα δεδομένα των «μπλε», καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Λίβερπουλ, Σάντερλαντ και Οσέρ και για αυτό από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το όνομα του, κρατούσαν χαμηλούς τόνους από την ΠΑΕ.
Ήταν μέλος των «κόκκινων» που κατέκτησαν το Champions League τη σεζόν 2004-05. Έπαιξε 13 λεπτά κόντρα στη Λεβερκούζεν στους «16» της διοργάνωσης, 73’ λεπτά στο πρώτο ματς κόντρα στη Γιουβέντους για τα προημιτελικά και 4’ στο δεύτερο ματς με την ιταλική ομάδα.
Κλείσιμο
Την περασμένη σεζόν έκανε 34 συμμετοχές στην Ligue 2 με την Βαλενσιέν (13 γκολ) και από μια εμφάνιση σε Κύπελλο Γαλλίας και Λιγκ Καπ.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.