Δίπλα στους πρόσφυγες ο Πανιώνιος

Δίπλα στους πρόσφυγες ο Πανιώνιος

Στο πλευρό των προσφύγων από τη Συρία και ο Πανιώνιος, που σε μια κίνηση αλληλεγγύης, μάζεψε τρόφιμα για να τα πάει στην Μυτιλήνη

Δίπλα στους πρόσφυγες ο Πανιώνιος
Μία από τις ομάδες που ξέρουν τι θα πει προσφυγιά, είναι και ο Πανιώνιος! Έτσι, ο «Ιστορικός» δεν θα μπορούσε να μην είναι στο πλευρό των προσφύγων από την Συρία. Σε μια κίνηση αλληλεγύης, οι φίλοι της ομάδας, αλλά και ο Νίκος Παπαδόπουλος εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, συγκέντρωσαν στην Πλατεία τρόφιμα που θα μεταφερθούν μαζί με την ομάδα βόλεϊ της ομάδας στη Μυτιλήνη. Εκεί ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» μαζί με μέλη από τους οπαδούς θα δώσουν τα πράγματα στο κέντρο εθελοντών του νησιού.

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου τόνισε στο panionianea.gr:

«Είναι μία κίνηση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε προς τους ανθρώπους αυτούς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πάνθηρες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου και έδωσαν σάρκα και οστά σε αυτή την πρωτοβουλία που πήρα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον κόσμο που δίνει ότι μπορεί, ότι έχει, σε μία δύσκολη εποχή για να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους. Θα πάμε στη Μυτιλήνη με μία αντιπροσωπία των Πανθήρων για να μπορέσουμε να κουβαλήσουμε όλα αυτά τα πράγματα που έχουν μαζευτεί, θα πάω και εγώ. Είναι και η σύμπτωση που τυχαίνει να παίζει και η ομάδα του βόλεϊ στη Μυτιλήνη».

Από την μεριά του ο εκπρόσωπο της ομάδα βόλεϊ, Άλμπερτ Νεόφυτος, είπε:
«Είναι μία ευχάριστη κίνηση, είναι και λίγη η αλήθεια είναι. Πάντως, είναι μία καλή και σωστή κίνηση, η οποία έχει ανταπόκριση από τον κόσμο και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να τα παραδώσουμε και οι ίδιοι σε αυτούς τους ανθρώπους. Εννοείται πως θα πάω και εγώ, όπως θα είναι εκεί και η ομάδα βόλεϊ να τα παραδώσουμε. Ξαναλέω, ότι δυστυχώς είναι λίγο ακόμα και αυτό. Στο μέλλον ας ελπίσουμε πως στο μέλλον θα γίνουν παραπάνω πράγματα».
Κλείσιμο

Τέλος, ο εκπρόσωπος των οπαδών του Πανιωνίου συμπλήρωσε:
«Κάναμε μία κίνηση αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες από την Συρία, συναισθανόμενοι ότι είμαστε και εμείς απόγονοι προσφύγων και γνωρίζουμε από τέτοιες κατατάσσεις. Έτσι κάναμε μία μικρή κίνηση, μία σταγόνα στον ωκεανό, για να συνδράμουμε όσο γίνεται. Με την ευκαιρία και του αγώνα της ομάδας βόλεϊ στη Μυτιλήνη θα παραδώσουμε εμείς τα πράγματα και θα έχουμε την σιγουριά ότι δεν θα πάνε δεξιά και αριστερά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης