Μια γκολάρα του Απόστολου Βέλλιου ήταν αρκετή για να σφραγίσει ο Ηρακλής την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με το 1-0 στο Καυτανζόγλειο επί της ζόρικης Βέροιας.
Στο πρώτο παιχνίδι αρκούσε ένα γκολ του Μπαρτολίνι για να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης.
Στον επαναληπτικό ο Ηρακλής χρειάστηκε μια γκολάρα του Απόστολου Βέλλιου για να επικρατήσει 1-0 της ζόρικης Βέροιας και να κλειδώσει επίσημα την είσοδό του στα προημιτελικά του θεσμού.
Την ευκαιρία της χρονιάς έχασε στο 90’ ο επιθετικός του Γηραιού, που έστειλε τη μπάλα άουτ προ κενής εστίας.
Το ματς:
Κλείσιμο
Η Βέροια μπήκε πιο ζωηρά στο παιχνίδι και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, που περιορίστηκαν στην άμυνα. Ο Γεωργιάδης ήταν ο κύριος εκφραστής της πίεσης που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι, χωρίς όμως να φτάσουν στην μεγάλη φάση, στο πρώτο 20λεπτο.
Ο Ηρακλής άρχισε να ανεβάζει στροφές, με τον Ρομάνο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 24’, όταν το σουτ του από πολύ κοντά κόντραρε στα σώματα, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Βέλλιος πλάσαρε, όμως ο Λόπεζ απομάκρυνε και ο Γιαννούλης έδιωξε πριν η μπάλα φτάσει στον αμαρκάριστο Ρομάνο.
Η Βέροια συνέχισε να ψάχνει το γκολ, όμως και πάλι ο Γηραιός ήταν αυτός που και πάλι έφτασε πιο κοντά στο να το πετύχει. Στο 37’ ο Λόπεζ απομάκρυνε πλασέ του Ρομάνο και στο 40’ η κεφαλιά του Πασά κατέληξε άουτ.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.