Το δυναμικό ξεκίνημα δεν αρκούσε προκειμένου να φτάσει στη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 84-72 από τους Ισπανούς, καταγράφοντας το τρίτο αρνητικό αποτέλεσμα στη σειρά.
Για τους «ερυθρόλευκους» προσπάθησαν ΟΙ Χάκετ, Χάντερ και Λοτζέσκι. Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε στον έναν πόντο και το χρονικό διάστημα που έπαιξε δεν βοήθησε καθόλου τους συμπαίκτες του. Οι Μαδριλένοι που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Ρούντι Φερνάντεθ, είχαν σε σπουδαίο βράδυ τον Σέρχιο Γιουλ (18 π.), ενώ Αγιόν και Ρέγες κυριάρχησαν κάτω από τα δύο καλάθια.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.