Ο Παναθηναϊκός παλεύει εδώ και καιρό την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο, στο κάδρο και μάλιστα πολύ δυνατά μπαίνει η περίπτωση του Κρίστοφερ Σάμπα σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ρωσία!
Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε επαφή με τον 32χρονο θηριώδη στόπερ(1.93), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντινάμο Μόσχας και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Η περίπτωση του εξαρχής ήταν πολύ δύσκολη λόγω ονόματος και κασέ(1.6 ετησίως στην Ρωσία), για αυτό και ουδέποτε είδε το... φως της δημοσιότητας, αλλά τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί τις τελευταίες ημέρες προς όφελος του Παναθηναϊκού.
Οι «πράσινοι» έχουν βρει σημείο επαφής με τον ποδοσφαιριστή και σε αυτό βοήθησαν οι επαφές που είχε με τον Αντρέα Στραματσόνι και τον Μουμπάρακ Γουακάσο! O Ιταλός τεχνικός σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής τον ήθελε το 2012 στην Ίντερ, όμως, το... deal δεν έγινε με τον παίκτη να καταλήγει στην Μόσχα. Οι δύο άντρες γνωρίζονται από τότε ενώ στο... κόλπο έχει μπει και ο Γουακάσο, ο οποίος «ψήνει» καθημερινά σχεδόν τον φίλο του από το Κογκό!
Ο Σάμπα απέρριψε μέχρι στιγμής όλες τις προτάσεις που είχε από το ρωσικό πρωτάθλημα και δεδομένα θέλει να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Μάλιστα, όπως τονίζουν στην Ρωσία ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός σκέφτεται πολύ σοβαρά την προοπτική του Παναθηναϊκού, καθώς εκτός των άλλων έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Αθήνα!
Διαβάστε περισσότερα στο
gazzetta.gr